LIF Group

“Verse kruiden binnen handbereik zodat iedereen deze gemakkelijk kan gebruiken in de keuken. Dat willen wij mogelijk maken met LIF. Om te beginnen zijn wij Ard-Jan, Harm en Marnix. Zo’n 1,5 jaar geleden begon ons grote avontuur en startten wij LIF in Wenum-Wiesel. Gezonder leven, de natuur dichterbij brengen en mensen laten genieten van de smaak, geur en kleur van verse kruiden is waarom we zijn begonnen. Daarbij willen we mensen informeren en inspireren om meer verse kruiden te gebruiken.

Zelf staan we graag in de keuken en werken we veel met kruiden. Hierbij merkten we dat kruiden die uit de supermarkt komen eigenlijk helemaal niet lang meegaan en moeilijk te onderhouden waren. Zo begonnen we met het kweken van onze eigen kruiden en bedachten we ook een oplossing voor het onderhouden van de kruiden. Na een heleboel avondjes sparren en veel testen was het afgelopen jaar namelijk zover. We ontwikkelden een kruidentoren waar je maar een klein oppervlak voor nodig hebt om de kruiden te kunnen onderhouden. Daarnaast kan de toren gewoon binnen staan en geeft het zelf de goede hoeveelheid water aan de plantjes.

Onze passie voor verse kruiden is dus begonnen met onze liefde voor koken en lekker eten. Vooral goed en vers. Zonder goede kruiden wordt dat lekkere eten maken toch echt een ander verhaal. Gelukkig zijn onze verse kruiden nu op steeds meer plekken te vinden. Naast ons eigen verkooppunt in Wenum-Wiesel en onze webshop vind je ons nu ook in de Pantry met onze verse kruiden.

Benieuwd welke kruiden we op dit moment hebben staan in de Pantry? Neem dan zeker een kijkje!”

www.lifkruiden.nl